14 Ocak 2011 Cuma

men kendim öğyendim

Evet bu mink kız neler öğrenmiş neler annesi evde yokken. Nereden öğrendiği belli değil.
Akşam  oldu beraber otrurken "men odama gidiyoyum, ışığı kendim açabiliyim" dedi. Tabi ben aç bakalım deyip zıplamasını sonra da anne aç demesini bekliyorum. Sen git sandalyeyi al üzerine çık ve ışığı aç. Tabi ben şoktayım. Sonra sana kim öğretti bunu diye sordum ısrarla ama cevap aynı"men kendim öğyendim". Herhalde ben kısa boylu olduğum için mutfakta sürekli sandalye tepesindeyim onu örnek alıyor. Ah minik kızım şimdiden alışıyor sandalye tepesine bu gidişle anası gibi bücür olacak. Valla süt falan işe yaramıyor. İnşallah onun zamanına kadar bilim gelişirde şu boydan benim çektiklerimi kızım çekmez.Bazen işe yaramıyor değilde otuza girdim ama hala evlimisiniz diye soranlar var. Galiba biraz boy insanı küçük mü gösteriyor ne? Neyse yaşlanınca saçı da boyattıkmı baya işe yarar herhalde.

8 yorum:

BALLI LOKMAM dedi ki...

Alemsin, yaşlılıkda fazla stres olmayacaksın ama güzel.
Miniğe gelince bunlar resmen kamera gibiler:)))

annelili dedi ki...

Demekki genç gösteriyorsunuz ne güzel...

defne naz dedi ki...

Şimdilik öyle gözüküyor ballı lokmam birdenbire çökmessem herhalde kıkbeşte falan en fazla otuzbeş gösteririm.
Bazen sinir olsamda genç gösteriyorum annelili. Hiç unutmam üniversite mezuniyeti için kıyafet aradığımda ki bu ikinci üniversite için yaklaşık 25 yaşındaydım bana liseden mi mezun oluyorsununz demişlerdi.

Deli Anne dedi ki...

tadını çıkar minyonluğun arkadaşım.. şöyle deve gibi bir yaşlılık da pek cazip değil.. sözüm meclisten dışarı..

defne naz dedi ki...

Çıkarıyorum Deli Annem Aaa... evlimisiniz, bir de çocuğunuz mu var diyenlere... Ya işte otuz yaşındayım diyorum. Ardından tabi ay hiç göstermiyorsunuz cevabını alıyor ve yaş kompleksimi bastırıyorum.Bu da bir kendi egomu tatmin etme yöntemi galiba.

Deli Anne dedi ki...

oh yarasın :)

Defne dedi ki...

Şekerim bende boy hayli uzun ve de saçlar şimdiden aklarla dolu. Genetik kodlama, ne yapalım :).

Ben o sandalye üstündeki bakışa, o edaya ne diyeyim bilmem ki. Gelip mıncıklasam ancak o zaman rahatlarım. O da mümküm değil. Buralardan bakar bakar severim ben de adaşımı.

defne naz dedi ki...

Sağol Deli Annem.
Defneciğim. Arkadaşım sende boy var ama sende göstermiyorsun. Boş ver saçları boyatırız. Kırışıklıklarıda gerdirdik mi oh 20 sinde genç kız gibi oluruz. Hatta Kızlarımız büyüyünce teyzen mi falan derler.
Bize gel bekleriz. Ben senin Duruya sen benim Defneye saldırırız. Bizim ki zaten pek meraklı. Babası gelir gelmez "hadi ye beni baba" diye başlıyor.