21 Ocak 2011 Cuma

Şaşırdım...

     Kaç günden beri bloğa birşeyler ekleyemedim. Neymiş bu ya bağımlılık yaratmış. Kendimi sanki günlük işlerimden birini yapmamış gibi hissediyorum. Neyse sınavları bitirdik, karneleri doldurduk. Hoş o da ayrı bir mevzu da bir hafta öncesinden notlar giriliyor. Öğrenciler zaten bütün notları biliyor. Nerde kaldı o eski karne heyecanı. ..Tartışmaya açmak lazım.
   Neyse konu bu değildi. Kazandık!.. Haytımızda ilk defa bir çekilişten hediye kazandık. Tabi bu Defne'in şansıydı ve oldu. Açıkçası hiç beklemiyordum ve az önce görünce de çok şaşırdım. Defne Yaprağı Bloğunun yapmış olduğu çekilişe bizde katıldık. Yapılan çekiliş sonucunda minik kuş bize uçup geliyor. Hemde böyle bir şeyi yapmak istiyordum. Hediye vermeyi hep sevmişimdir. Ama doğum günümde bile bana hediye gelmez; çünkü yaz tatilinde. Bırakın hediyeyi kutlamak bile kimsenin aklına gelmez. O yüzden  bu sevincimi saklıyamıyacağım.
 Füsuna çok teşekkür ediyorum. Ellerine sağlık arkadaşım. Bize ilk defa bu duyguyu yaşatığın için çok ama çok sağol. Artık hediyemizi bekliyoruz.
 Acaba Defne ye bir piyango bileti falan mı çektirsem belki çıkar.

6 yorum:

Defne dedi ki...

Şansı hep bol olsun güzeller güzelinin. Tabii ki senin de :).
Sevgiler.

Seyhan dedi ki...

aa süper tebrikler..

elif-kayra dedi ki...

hediyenizi güle güle kullanın
bendece defne'ye hemen bir bilek alın

füsfüs dedi ki...

güle güle kullanın canım odasına yakışır inşallah. en kısa zamanda göndereceğim hediyenizi

Deli Anne dedi ki...

ohh maşallah.. güle güle kullanın arkadaşım.. valla hediye gibisi yok bu hayatta.. ben yakın zamanda iyice teyit ettim..

defne naz dedi ki...

Teşekkür ederim Defneciğim. Bu şans Hepimize bulaşsın.
Teşekkürler Seyhancığım, darısı başınıza.
Elifciğim eşimde öyle diyor sayısal da büyük ikramiye varmış oynasak kesin bize çıkmıştı da malesef kaçırdık.Bilseydim oynatırdım.
Sağol Füsuncuğum hediye güzel birkere nereye koysam yakışır. Ellerine sağlık.
Deli Annem doğru söylüyorsun. Hediye gibisi yok.İnsan aynı şeyi kendisi alsa bu kadar haz etmez ama hediye olunca yaşttığı duygu bambaşka oluyor.