3 Mayıs 2011 Salı

Bida geliyse kovucam ben o ateşi

Malesef tam 48 saattir düşüremediğimiz bir ateşimiz var. İlaçların etkisiyele en az 38'e düşürdüğümüz ve o anda sevindiğimiz bir yarım saat sonra tekrar fırlayan bir ateş. İlk defa derecede 40'ı gördüğümüz ve ilk defa bu kadar uzun süren bir ateş. 
Kızçem arada biraz hafifleyince "anne iyleştim bida geliyse kovcam onu ben" diyor ama vücudu malesef kovmak yerine onu bir güzel misafir ediyor. Galiba öyle iyi ağırlıyor ki, biz kovuyoruz ama o gitmemekte kararlı. Bakalım bu yüzsüz misafirimiz ne zaman gidecek. İnşallah çabuk sıkılır da bizi terk eder.

8 yorum:

Asahhara dedi ki...

Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin.

İkiz Annesi dedi ki...

Canımmm çok geçmiş olsun inşallah şu anda düzelmiştir ateşten korkarım hep:((

miss kokulu defnem dedi ki...

Defne'cim çok geçmiş olsun, bu yıl bizde hastalıktan kaldıramdık başımızı..bu yıl illet bir mikrop var ve hep aynı inatçı ateşle gösteriyor kendini ve 3 gün sürekli devam ediyor, arsız ateş umarım sana bir daha uğramaz..ama bugün sonunda düşecektir diye düşünüyorum..
sevgiler

Nil dedi ki...

çok geçmiş olsun. kıyamam ben kuzuya. inşallah bir daha gelmemek üzere gider

Nihal M. dedi ki...

çok geçmiş olsun ... çok şekermiş defne...kısa zamanda toparlarsınız umarım...ziyaretiniz için teşekkürler...ben de Çok severim İlhan İrem...dikkatimi çekti profiliniz de... çokca sevgilerimle..

defne naz dedi ki...

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Dün gece yine acildeydik. İğne verdi Dr. Biraz ateşimiz hafifledi en azından artık 39 u geçmiyor.Ama burnundan hiç nefes alamıyor. Damla falan hiç kar etmiyor. Bakalım bu iğneler inşallah etkili olur. Bugün 4.gün doldu. Artık iyleşsin minik kuzum:(

şeker masalı dedi ki...

geçmiş olsun
inşAllah bir an önce düşer ateşi kuzunun.
çocuklar hasta olmasın...

defne naz dedi ki...

Teşekkürederim Şekermasalı. Evet ne olur çocuklar hasta olmasın. Gerçekten insanın içi acıyor.