17 Haziran 2011 Cuma

Atmayın Atmayın!



      Doğrusu artık kendimi Derya Baykal gibi görmeye başladım. Hani diyor ya kadın atmayın atmayın diye bende atmadığım bir gün bir yede lazım olur dediğim şu duvara yapıştırılan resimlerden yaptım bu harfleri. Çok kolay oldu diyebilirm. Kesimi çok kolay oldu. Üzerine küçük resimleri keserken de hiç zorlanmadım.
     Aslında uzun zamandır bende keçeye merak saldım fakat internet üzerinden keçe alamıyorum. Bir sürü çeşit var kalitesi nasıl anlayamıyorum. Kafamda bir sürü proje geliştirdim. Bir çoğunu kağıda çiziyorum ama ortada malzeme yok.  Artık tatil de oldu herhalde ilk fırsatta alıp başlayacağım. Bu harflerde keçe öncesi hazırlık gibi birşey oldu aslında. Defnoşun kapısına yapıştırdık çok hoş durdu. Aslında siyah bulut üzerine yapacaktım. Ama biliyorum ki keçe yapınca bunlara elveda derim o yüzden çok özen göstermedim ve fazla uğraşmak istemedim. Ama elinizde bu duvar resimlerinden varsa ve atmıyorsanız değerlendirebilirsiniz.

4 yorum:

Nil dedi ki...

süper olmuş rengarenk

defne naz dedi ki...

Çok teşekkür ederim Küçük Mucizem.

füsfüs dedi ki...

eline sağlık canım keçeyle de harika işler çıkarırsın sen. ben keçeyi pasaj.com dan alıyorum. renklikeçe isimli satıcıdan. mesajla bilgi de alabilirsin satın almadan. ondaki keçeler güzel, eğer ince keçe arıyorsan. piyasada keçe bulmak gerçekten çok zor

defne naz dedi ki...

Teşekkür edrim Füsuncuğum. Senin kadar güzel şeyler yapamasamda uğraşmak istiyorum. En azından yaz tatilini değerlendirmek istiyorum. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Sanırım sipariş vereceğim. Dediğin gibi piyasad uzun süredir arıyorum ama bulamadım.