8 Haziran 2011 Çarşamba

biy yokmuş biy yokmuş

       Tatlı kızım benim hala "r" leri söyleyemese de sürekli konuşuyor. Ben dinleyemesem de koyuyuyor oyuncaklarını sanki onlar canlıymışçasına anlatıyorda anlatıyor onlara herşeyi. Hepsini ayrı seviyor. Arada alıyor kucağına sanki bir annenin yavrusuna sarıldığı gibi sarılıp "canım benim seni çok seviyoyum" deyip koyuyor yerine. Artık bana da yapıyor. Bazen durduk yere gelip anneciğim seni çok ama çok seviyoyum diyor. Büyüyor bu minik kız büyüyor. 
      Bu aralar takmış vaziyette sürekli  bu Panda Pandi kitabını okuyoruz. Tabi Defne de oyuncaklarına okuyor. Kamera çekimi yapmadığım zamanlar daha düzgün anlatıyor. Normalde kameraya gizli çekiyorum ama bu sefer ikna ettim. Başlayalım bakalım biy yokmuş biy yokmuş...

4 yorum:

miss kokulu defnem dedi ki...

Defne'nin hikayelerini okumaya bayılıyorum, tabii oyuncaklarını sever çünkü sevgi dolu bir ortamda büyüyor, çocuklar bizim yansımamız bence, siz Defne'ye nasıl davranıyorsanız oda oyuncaklarına öyle davranıyor, son övgü size siz harika bir annesiniz :)
Defne de çok şenslı bir çocuk
sevgiler

defne naz dedi ki...

Çok teşekkür ederim. Bu iltifata ne denir bilmiyorum. şuan havalarda geziyorum diyebilirim. Emin olun sizde harika bir annesiniz. Sizin Defnoşta çok şanslı. Ama bizler daha şanslıyız böyle güzel ve akıllı kızlara sahip olduğumuz için...

Defne dedi ki...

Bak yine söyleteceksin beni. Defne'ler hep şeker oluuuur! :)) Defne kuzusunu ve annesini kocaman kucaklıyoruz.

defne naz dedi ki...

Şaşırttın beni Defneciğim. Nerelerdesiniz daha gitmemişsiniz ama blogta göremiyorum sizi. Evet bence Defne isminde bir şey var hem çok şekerler hem de çok güzeller :)) Durucuk ne yapıyor büyüdü mü? Artık iyice konuşuyordur. Ya arkadaşım geri dönüş yap sen şu bloğa.Özledik sizi.