24 Ekim 2011 Pazartesi

Bu resme mutlaka bakın

   Anlatacak çok şey var aslında ama önce bu fotoğrafı anlatmak istiyorum. Defne yine okulda uyumamış. Eve geldik ben yemek hazırlamak için mutfağa geçtim ona da tv açmıştım. Biraz dinlensin meyvesini yesin diye. Aradan sanırım on dakika falan geçti. Normalde Defnenin ağlayıp beni çağırması gerekir ama ses gelmeyince ben de merak ettim içeri girdim ve bu anı kaçırmamak için fotoğrafladım. Başka biri koysa yok canım kesin çocuk poz vermiş derdim. 
     Boynunda ki gülen yüz Defne okulda ağlamayınca takılıyor. 10 gülen yüzden sonra kitap hediyesi var ucunda, ama biz hala üçüncüdeyiz. Alması için hiç ağlamaması gerekiyor. Bizimki gün içinde az da olsa mutlaka mırıldanıyor tabi böyle olunca da alamıyor. 
       Kreşte dah iyiyiz. En azından daha istekli gidiyor. Asıl sorunumuz bu aralar kulaktaki sıvı. Defnenin kulağında sıvı varmış. Bir süredir antibiyotik tedavisi görüyor fakat hiç bir ilerleme kaydedemedik. Bir hafta daha deneyeceğiz. Götürüdğümüz doktor kulağına tüp takılması gerketiğini söyledi ama ben başka doktora daha götüreceğim. 
  Belki de Defnenin bu kadar mızmızlıklarının arkasında hep bu neden yatıyordu. Çok ağrısı olmuyor. Hatta nerdeyse yok ama sanırım kulağının içini sürekli bir şeyler tırmalıyor. Bakalım umarım bu sefer bu ilaçlar iyi gelir. Ameliyatla takılıyormuş tüp.Takılmazssa çocukta sağırlığa kadar neden oluyormuş. Umarım o safhalar gelmeden hallederiz.
    Önemli bir olayda evimizin önündeki baz istasyonu kalktı. Aslında hiç bağlanmamıştı. Gizlice kurmuşlardı, fakat bağlamaya izin almamışlardı.   Kurdukları gibi gelip söktüler, hem de hiç çalıştıramadan:))))

2 yorum:

Bahcedeki Yeşillik dedi ki...

Merhabalar,
Allah bağışlasın çok tatlı bir kiziniz var. Baz istasyonunun kalkmasına sizin adınıza sevindik. Kulağa tüp konusuna gelincede benim küçük kızda da anlattıklarınızı yaşadık. Tüp takılmadan geçti umarım sizinki de öyle olur ve rahatlarsınız. Ama tüp konusu korkulacak bir konu değilmiş bize onu anlattılar. Bilmenizi isterim.
Birde yarım gülen yüz uygulaması yapsalar iki tane alınca bir gülen yüz yapsa? ya hep ya hiç olayı çocuklarda nasıl olsa alamıycam akla getiriyor ve pes ettiriyor olabilir. Yarım yüzle eve gelen çoçuk ertesi gün tüm yüz için uğrasır bence?
Sevdiklerinizle nice mutlu bayramlara dileklerimizle.

defne naz dedi ki...

Teşekkür ederim Bahçadeki Yeşillik . bugün kulak için kullandığımız ilaçlar bitti tekrar Dr . götüreceğiz umarım geçmiştir.
Okulda 10 gülen yüzü tamamladı. Sonunda hediyelerini aldı.Ağlamamak kazanım haline geldi. Kusura bakmayın yorumunuz geç yanıtladım. Ama bu yıl okadar yoğunum ki bloğa çok az zaman ayırabiliyorum. size de iyi bayramlar.
Hoşçakalın:)