12 Aralık 2011 Pazartesi

...

            Artık yüreğim daralıyor hem de çok. Ne yapacağını bilmez bir halde elimden hiç bir şey gelmeden , sonunda ne olacağını bilmeden bir bekleyiş. Evet bazen şükrediyorum ya daha beteri olsa çaresiz bir dert olsa, ya da ne bileyim kalıcı bir sakatlık olsa diye diye kendimi teselli edip duruyorum. Hep beterin beteri olduğunu düşünüp kendimi teselli ediyorum.Evet belki bazılarına göre abartıyorum, ama bütün dertleri tek başına yüklenmek o kadar zor ki...Hani insanın kadere yeter artık dur biraz dediği anlar vardır. Dolmuşsunuzdur., çabalamaktan yorulmuşsunuzdur, her şey üst üste gelir ve yeter artık dersiniz işte ben de artık yeter yoruldum demek istiyorum. 

5 yorum:

İkiz Annesi dedi ki...

Sorun ne bilmiyorum üzgünüm sanırım kaçırdım:(( ama seni o kadar iyi anlıyorum ki tahammül kalmıyor ne yazık ki bazı zamanlar da ve her şeye tek başına göğüs geriyor olmak özellikle de hastalık zamanlarında çok zor:(
İnşallah en yakın zamanda her şey yoluna girer.Konuşmak istersen mail adresim blogumda var her zaman dinlerim...

Nil dedi ki...

Hayırdır inşallah. Sanırım birşeyler kaçırdım. İnşallah korktuğun gibi değildir. Sağlıkla ilgili bir sorunsa şayet, acil şifalar diliyorum.

defne naz dedi ki...

Çok teşekkür edrim ikiz Annesi. Malesef Defnenin kulak problemi devam ediyor.Uzun süreli bir tedavi olunca artık gerildik, sonuç almadık ve galiba ameliyat olacak. Korkulacak bir şey değil ama üzerine Defneyi de sürekli mutsuz, bitkin ve mız mız görünce yoruldum galiba...
Teşekkürler Nilhancığım. Evet sağlıkla ilgili inşallah iyi bir şekilde sonuçlanır.

Bulbulunyeri dedi ki...

Merhaba,
Defne'ye maaşaAllah diyorum öncelikle. Çok güzel bir çocuk. Maalesef çocuklar hasta olmadan büyüyemiyorlar. Çalışan, yardımcı olacak yakını olmayan bir anne için bu çok da zor. Ama umutsuz olmak işte bu beni çok üzdü. Her an yeni mucizelerin olabildiğine inanmak gerekli.Sıkıntının sıkıntıyı, rahatlığında rahatlığı getirdiğini unutmamalı.Defne için üstelik hastalığı mutluluk getirmiş. Anneyle, babayla vakit geçirme imkanı olmuş. Muhakkak mutlu olacak, kendini mutlu edecek bir şey bulunur. Yeter ki nereye bakacağımızı bilelim.
Dilerim en kısa zamanda sorun çözülür ve Defne'nin güzel çalışmalarını, mutfak etkinliklerini izleriz.
Sevgiyle kal.

defne naz dedi ki...

Çok ama çok teşekkürler bülbülün yeri. Haklısın çocuklar hasta olmadan büyüyemiyor biz bebekliğinde hastalıkla fazla karşılaşmadığımız için daha yeni yeni alışıyoruz.Mutfak etkinliklerimiz aslında o kadar fazla ki ama vakitsizlikten ekleyemiyorum. ama bana iyi bir fikir verdin. Haftalık mutfak etkinliği diye bir bölüm oluşturabilirim. Çok sağol:)