5 Nisan 2012 Perşembe

Buralardayız ama...

   Ölüyoruz, anne kız yine hastayız. Küçük kuşum hem öksürük, hem grip, hem ateş. Üstüne birde bitmeyen kabızlık sorunu. Artık poposu kanayınca Dr. aldık soluğu. Bir sürü ilaç. Bağırsak düzensizliği varmış. Uzun soluklu bir tedavi.Ben ise grip. burun çekme yarışına girdik kızçemle. Elimizde tuvalet kağıdı ruloları geziyoruz.
    Ama hayat devam ediyor. Yaşasın bahar. Bütün kış söz verdiğim ve ertelediğim  fasulye dikme olayı. Büyüteç meraklısı kızım. İşte bizden kıssadan hisse.
 Hafta sonu üniversite arkadaşlarıyla küçük bir buluşma. Oradan sahilde yürüyüş. en çok Defne sevindi. Çimenlerde koşuşturup durdu.
Yaşasın özgürlük, yaşasın çocuk olmak...
   

7 yorum:

Defne dedi ki...

Tam da neredesiniz siz bakiim diye sıkıştırmaya geliyordum ki yazmışsın. Dilerim biran önce iyileşin anne-kız. Ben de bahçeli evimize kavuşmayı bekliyorum. Haziran ortası olacak ama yine de saırsızlanıyorum kızımla tohum ekmek için. Çiçek olur, çim olur artık ne gelirse elimize :).

Öpücükler.

Filiz dedi ki...

yarım saat önce beyza'da benden mısır istedi, yarın arkadaşlarıyla okul bahçesine dikecekmiş :) yerim ben o tombul elleri :) hemde gamzeli gamzeli eller :)

siyah kuğu dedi ki...

Geçmişler olsun arkadaşım bol bol c vitamini alın bu havalar hastalık havası zaten,

kendinize dikkat edin sevgiler.

Süreyya dedi ki...

Geçmiş olsun,biz de hastalığı yeni atlattık.fasülye dikme işi çok ilginç geldi,biz de denemeliyiz bence..sevgiler :)

defne naz dedi ki...

Tamam Defneciğim o zaman yaz tatiline bizde oradayız. Bahçeli ev en büyük hayalimiz. Ne olur bizim içinde bir şeyler ekin.
filizciğim iyi fikir. Mısırı da aklımda tutayım. Ne o müdür mısır satışına mı başlayacakmış:))Okul aile birliği için mi?:))
Teşekkür ederiz siyah kuğucuğum. Ya ben hiç siyah kuğu görmedim, gerçekten siyah kuğu var mı?
Rüyacığım, aslında her ilkokul öğretmeni gibi bende fasulye diktiriyorum. Neden kızım da dikmesin dedim.bahar gelmişken doğa uyanırken, çabuk büyüyen bir bitki o da fasulye diye düşündüm. Bu arada Rüya imi çok güzel bir isim. Benim de rüya diye öğrencim var ve çok tatlı çok seviyorum:)

our twins of N.Y./SEYHAN dedi ki...

Anne-Kiz cok gecmis olsun... Benim kizimda da kabizlik var(((( sabahlari ac karna avakado salatasi yapiyorum ona, bagirsaklarini onemli olcude calistirir oldu. Bir dene site istersen...:)

defne naz dedi ki...

Sağol Seyhancığım, onu da deneyeyim. bir bilsen neler deniyoruz.