20 Haziran 2012 Çarşamba

Bu aralar biz

Hayat bizim için devam ediyor. Uzun zaman yazmayınca  yazı yazmayı unutmuşum. Okullar kapandı ama biz hala devam ediyoruz. Bir sürü moral bozukluğuyla ve en çok bizim sorduğumuz; şimdi ne olacak sorularıyla. hayal kırıklıkları. aşağılanmalar ve gereksiz bir sürü şeye rağmen. Bir zamanlar kutsal olan mesleğime söylenmeyen şey kalmamasına rağmen ben ve arkadaşlarım hala seviyor ve sabırla insanları bizim emeklerimizi göreceği anı bekliyoruz. 
  Defne içinde kreş sezonu bu dönemlik bitii. Seneye devam. Bu aralar sanki daha bir büyüdü. Artık üç buçuk yaşında. Daha bir özgür, daha çok kendine güveniyor. Birde pabuç gibi dili var. Çok hazır cevap. Daha şimdiden beş beş cevap veriyor. Konuşurken güzel espiriler yapıyor. Kısacası artık büyüyor ve kişiliğini kazanıyor. Sonunda üç buçuk yıl sonra olsada geceleri kalkmadan uyuyor. Ama hala mız mız ve çok nazlı. ağlama huyumuzu hala bitiremiyoruz.
 Hafta sonları bol bol geziyoruz. Resimlerde görülen yerler Karamürselin araka taraflarında kiraz tarlaları. Kesinlikle tavsiye ederim. Dalından kiraz yemek bambaşka. Bu yıl bol bol kiraz yedik. Sonra Karamürsele doğru inerken Başdeğirmen diye bir tesis var süper bir yer. Ormanın içinde bir tesis. Gezmek için müthiş yerler. Gözünüz yeşil renge ve kulağınız kuş seslerine doyuyor.
İki kuzen hem yediler hem topladılar. Gelecekte işsiz kalmaz bunlar :))
Kimseye de vermediler kiraz kovalarını
Gözlük bu kadar mı yakışırmış. Gözlük reklamlarında falan mı oynatsam acaba :))
Su kuşu girmeden olur mu? Su çok soğuktu. İlk başta zor girdi sonra da çıkmak bilmedi.
Bahsettiğim Başdeğirmen'den bir manzara. Yürüyüş yapmak için süper bir yer.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

slm cnm bu başdeğirmen neresi cok güzel bir yere benziyo:) ÖZLEM

defne naz dedi ki...

Özlem; Başdeğirmen İzmit;in Karamürsel ilçesinin dağ yamaçlarında bir tesis. Kalmak için yerlerde var. intternette aratınca çıkıyor. Gerçekten çok güzel bir yer :))