29 Kasım 2010 Pazartesi

Masumiyet

Bu kadar masum başka bir varlık var mıdır? Ah şu çocuklar!
İki kuzen hafta sonu beraberdi. Aralarında sadece dört ay var. İkisi de minik bir cadı. Bir de resimlere bakın hiç göründükleri gibiler mi? Ama ikisi de çok tatlı değil mi?
 Artık beraber oynamayı başarabiliyorlar. Aslında biribirinin tam tersi huylara sahipler. Ama eminim ilerde çok iyi arkadaş olacaklar.Canlarım benim.

3 yorum:

elvan dedi ki...

maşallah onlara :) hepsi bebek ama hepsinin ayrı huyu var... anlaşamıyorlar mı şimdi? ileride çok güzel paylaşımları olacak eminim.

bu arada duha'nın da 4 ay küçük kuzeni var :) adı merve. pek fazla görüşemiyoruz ama onlar da birbirinin tam zıddı. ilerde anlaşacaklarını umud ediyorum ben de :)

defne naz dedi ki...

Merhaba Elvan Defne'in doğum saati sabah 09.10 Aslında 12 aralıkta gece dünyaya gelebilirdi suyum geldi fakat dr'um şehir dışında olunca sabahı bekledik. Sizin saat kaç?
Bu arada Duha ne demek? çok değişik bir isim ilk defa duydum.
Bizimki de 2 yaş sendromlarında özellikle inatlaşmalarımız çok fazla. Ne desem tersini yapıyor. Bende yaptırmak şstediğim şeyin tersini söylüyorum. O da inatlaşmak için yapınca benim istediğim şey oluyor.

elvan dedi ki...

doğum saatimiz tutmadı bak :) duha 17.45'te doğdu. sezeryan oldu bizimki maalesef, suni sancıyla bekledik olmayınca ameliyata alındı.

duha'nın anlamı, kelime anlamı olarak "kuşluk vakti" demek. fakat kur'an'da 93. surenin adıdır. kuşluk vaktinde kılınan namaz var 2 rekat ve o namazı kılanların cennette gireceği kapının adıdır duha :) pek yok evet, pek duyulmamış olmasını özellikle tercih ettik. kısa-öz ve manalı olmalı dedik :) sonuçta duha oldu.

inatlaşma bizde de çok. ters psikoloji uyguluyormuşsunuz siz de. ben de önce normal bir şekilde istiyorum, yapmazsa tersini söylüyorum tutuyor hakkaten :) ne biz üzülüyoruz ne onlar di mi. iyi oluyor...