9 Aralık 2010 Perşembe

Sonunda bitti

      Sonunda  bir haftadır uğraştığım yatak örtüsünü bitirdim. Dikişten anlamayan acemi terzi olan ben başıma iş çıkaradım. Elimdeki polar kumaşları değerlendirmek için giriştim bu işe ama çok yordu beni.
   Aslında olay istediğim gibi bir yatak örtüsü bulamadığım için oldu. Defneyi tek kişilik yatağa geçirince örtü problemi ortaya çıktı.  Piyasada olan şu kahramanlı örtüleri hiç beğenmiyorum. Düz örtülerde biraz genç kız işi kalıyor.Bebek için daha şirin ve seviyesine uygun birşeyler  de bulamayınca bu işe giriştim. Defne de çok sevdi. Gidip gidip örtüde ki  figürleri öpüyor. En azından uğraştığıma değdi. Bir bakıma 3 gün sonraki doğum günü hediyem de olmuş oldu. Gerçi Defne laptop isteyip duruyor.  Bakalım artık...

9 yorum:

Tuğra'nın Annesi Emine dedi ki...

Süper olmuş, elin emeğine sağlık :)
Bu arada bizim bebişler aynı dönem bebişleri..
Takipteyim... ;)

KırmıZı WosWos dedi ki...

merhaba çok güzel olmuş ellerinize sağlık...bizimde şu anda yatak arayışımız var acaba nereden nasıl bir yatak aldınız yazarsanız sevinirim...

defne naz dedi ki...

Öncelikle hoşgeldiniz Tuğra ve annesi. Sonra teşekkür ederim. Gerçekten aynı dönemler bloğunu izledim nerdeyse aynı şeyleri yapıyoruz. Tuğraya şimdiden mutlu yıllar diliyorum.

defne naz dedi ki...

Teşekkür ederim kırmızı wow wos.
Biz yatağı almadık. Yaptırdık. Defne'ye dolap yaptırmıştık. Ona uygun olsun diye istediğimiz yatağın resmini çizdik. Sonra eşimin bir arkadışının babası mobilyacı ona yaptırdık. İçinde sandıklı baza var. Yatağıda ortapedik bir yatak.
Biz çok memenunuz.Defne şimidye kadar hiç düşmedi. Yayıla yaıla yatıyor. İstediği gibi inip çıkabiliyor.
Yardımcı olamadım sanırım.Ama İstediğiniz şeyi yaptırmanızı tavsiye ederim.

bahriye-krm dedi ki...

merhabalar...dün tesadüfen farkettim bloğunu...yatak örtüsü dikkatimi çekti...çok güzel olmuş...eline emeğine sağlık...bir şey soracaktım...krem örtü de mi polar acaba ??

defne naz dedi ki...

Teşekkür ederim bahriyeciğim. bloğumuza hoşgeldin diyelim o zaman. O krem aslında polar değil ama polara çok benzeyen bir kumaş , onu kumaşçıdana ladığımda adını söylemişti ama unuttum. T ile başlıyordu sanırım. O da polar gibi züeri hafif tüylü altı ise düz kumaş gibi. koltuk üzerlerine örtü için satılıyormuş.

bahriye-krm dedi ki...

hoşbulduk...sanırım şimdi hatırladım kumaşı...çok teşekkür ederim :))

turuncu dedi ki...

valla bayıldım örtüne...güle güle kullansın senin de ellerine sağlık..bence sen bu işi ticarete dök...ben alırdım senden :))
sevgiler mutlu günler...odası da çok şirin ve sade...

defne naz dedi ki...

Çok Teşekkür ederim Turuncu. Keşke vaktim olsada yapıp hediye etsem.