13 Aralık 2013 Cuma

....

Bugün 14 aralık 2013 dün mink kızımın doğum günüydü. Geçmişe dönüp baktığımda onun ne kadar çabuk büyüdüğünü bizlerinse ne kadar çabuk ömrümüzü tükettiğimizi   gördüm. 
Ömür denilen şeyin ne kadar kısa ve ne kadar dolu dolu yaşanması gerektiğini, hele bir anneysen onun her anını bir kamera gibi kaydetmenin önemini,onu ciğerine çekerek yaşamanın önemini daha iyi anladım.
  Evet beş yıl oldu ama biliyorum ki bundan sonraki beş yıllar daha çabuk gelecek.
Canım kızım bir gün bu satırları okuyacak. Belki anne olana kadar da anlamayacak. Bilmesini istediğim onu her anında çok sevdiğim. Bal kızım, hayatımın neşesi doğum günün kutlu olsun. Hayata her zaman sana mutluluk versin. Bütün güzel şeyler hep seni bulsun.
 Ben, baban ve yakında sana en yakın arkadaş olacak olan minik prensesimiz hepimiz seni çok ama çok seviyoruz. 

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Abla prensesin doğum günü kutlu olsun. Kardeş prenses de sağlıkla dünyaya gelir inşallah...

Nar cicegi dedi ki...

Kutlu mutlu olsun dogum gününüz :) en iyimarkadas gelecek kizima yazmissiniz..tahmin ettigim sey mi acaba?

defne naz dedi ki...

Teşekkür ederim İlknurcuğum
Tahmin ettin şey narçiçeği kızıma kız kardeş geliyor,doğum günü mesajınız için teşekkürler

Seyhan dedi ki...

bak çok şey kaçırmışım bizim hastalıklarla uğraşırken prensesin doğum gününü kaçırmışım kutlarım. Nice güzel yaşları olsun.
Birde son satırı okuyup, sonra yorumda ikinci bebişin teyidini okuyunca. Hemide kız alllah süper çok sevindim gerçekten cinsiyet falan belliyse epey ilerlemiş hadi bakalım allah tamamına erdirsin sağlıkla kavuşun prensese.. gerçekten çok mutlu oldum

defne naz dedi ki...

teşekkür ederiz seyhancığım. Çok sağol bende senin gibi iki kız annesi kervanına katılıyorum. Şimdi 21.haftadayım. Bakalım hayırlısıyla bekliyoruz. Seni hep yakından takip ediyordum. Şimdi daha yakından takip edeceğim :))