27 Aralık 2011 Salı

Babasını ne de çok severmiş...

   Bu resimleri mutlaka koymamalıyım diye düşündüm. Gerçekten çok hoşuma gitti. 1. resimde sulu boya ile yaptığı  babasıymış. O hafta sonu işe gittiği için onu tek başına yapmış. Babasıyla o kadar çok eğleniyorlar ki, sanırım o yüzden onu rengarenk boyamış. Saçlar yakıyor zaten. Hele  kırmızı yanaklara  koptum.
  Diğer resimi ise gecenin on birinde yapmış. Ben çok rahatsızdım, bu yüzden uyudum. Babası Defne'yi bir türlü uyutamamış o gece. Babasının tv izlediği bir anda. Bizimki bu resmi yapmış. Ben ilk gördüğümde eşime kesin yardım etmiştirsin falan dedim. O da inanamamış. Üstelik bu resmi verirken "babacığım bu resmi sonsuza kadar saklarmısın"demiş.
Üzgün kardan adamımız

5 yorum:

Filiz dedi ki...

Çok güzel babanızda pek yakışıklıymış :))
ne güzel annesi resimleri çok renkli, ben beyzayı ne kadar uyarsamda renkli resim yaptıramıyorum, hep karakalem yapıyor, ve bu beni çok düşündürüyor.
Kardan adama bayıldım çok çok güzel olmuş :) sonsuza kadar sakla demesinede bayıldım, beyzada okuldan hergün benim için yapılmış bir resim veya kartla gelir her seferindede annecim bunu senin için yaptım hep sakla olurmu der, sakla saklada nereye kadar dimi, çöp eve dönücez :)

defne naz dedi ki...

filizciğim öncelikle teşekkür ederim. Bence Beyza nın siyah resimlerine çok takılma derim. Sizi takip ettiğim kadarıyla beyza çok renkli kişiliği olan bir çocuk. Sen sürekli siyah elibseler giyinen birisi misin? Yanlış anlama bir ara Defne de sürekli resimlerini siyaha boyadı. sulu boyada sadece siyah rengi kullandı. Neden diye sorduğumda. Sen hep siyah giyiyorsun bende siyahı çok seviyorum dedi. Sonra konuşunca resimler değişmeye başladı. Hani sende siyahı çok seviyorsan yada sevdiği birisi...Ama yine de çok takılmamak gerek çocuklar çok değişken kişiliğe sahipler :)

Filiz dedi ki...

yok yok aslında çok az giyerim siyahı, babası ile resim yaptıkları zamanlarda bu bir kaç yıl öncelerde beyzaya siyah rengi çok sevdiğini söylemişti, acaba diyorum babasının siyah rengi çok sevdiğini söylemesi mi onu etkiledi, bende renkli resimlerin güzel olduğunu söylüyorum ama değişen pek bir şey yok :)
çocukları anlamak bazen çok zor oluyor :)

Bulbulunyeri dedi ki...

Yerim ben o güzel resimleri yapan kuzuyu.Babasını da nasıl yakışıklı çizmiş öyleEminim ki babası onu hep saklayacaktır.Kardan adamın üzgün olmasına bittim. MaaşaAllah diyorum. Kendini resimlerle ifade etmesi ne güzel bir şey.
Sevgiyle kal.

defne naz dedi ki...

Çok teşekkürler Bülbülün yeri. Bir sürü resim yapıyr. Ama bende gerçekten bunlara bayılıyorum.