7 Mayıs 2012 Pazartesi

Tavsiye ederiz, sizde alıp okuyun

Defne'nin kitaplarını artık hiç yazamıyorum. O kadar çok kitap alıyoruz ki. Hepsini yazmaya kalksam  herhalde bloğun adını Defnenin kitapları bloğu şekline dönüştürmem gerekir. Defneye ilk kitap almaya başladığımda nereden başlamalı nasıl kitap almalıyım derken bloglar sayesinde tübitak yayınlarıyla tanıştım. Neredeyse bütün bütün kitaplarını yavaş yavaş tamamladım. Yeni çıkan serisinden de bir kaç kitabımız oldu. Sonra ise Defnenin ilgisine göre ve kitabın içeriğine göre kitap seçmeye başladım. Milly Molly serisi ile aslında tanışalı baya zaman oldu. Birisi tarafından önerildi bana. Hatta okul öncesi serisini ( tudem yayınları) ödünç alarak okuduk. O zaman onu çok beğendim. Ama hiç bir kitapçıda bulamadım. Daha önceden de internetten sipariş ettiğim kitaplardan birisi yırtık çıkınca, başka bir kitapçıdan bir ayda kitap gelmeyince siparişte vermedim. 
Bu nerden geldi derseniz. Bizim okullara yayın evleri gelir ve kitap tanıtımı yaparlar. Benim tenefüse çıkmadığım bir an gelmiş tanıtmış ve gitmişler. Malesef kaçırdım. Masanın üzerine de bu örneği bırakmışlar. Ben görünce aaaaaaaa milly molly deyince diğer arkadaşların bana bakışını tahmin edersiniz. Tabi kimsenin ilgisini çekmeyince dururmuyum hemen aldım. Neyseki kitabın içine adam iletişim telefonunu yazmış. En kısa zamanda siparişini vereceğim. Diyeceksiniz ki eee sadede gel. Kitap içerik olarak, anlatım dili olarak, resimler açısından çok güzel. Kitabın başında sonunda ve bazı kısımlarda sizi yönlendiriyor. Neler sormanız gerektiği gibi... Bu arada çizgi filmi de var. Defne ingilizce olmasına rağmen çok severek izliyor. Milly molly diye aratınca çıkıyor. Biz kaçak fasulyeyi çok sevdik. Diğer serileride mutlaka alacağım. Size de tavsiye ederim.
  

5 yorum:

Süreyya dedi ki...

Alınacaklar listemize eklendi canım :) paylaştığın için teşekkür ederiz..

our twins of N.Y./SEYHAN dedi ki...

tavsiyen icin tesekkurler... Ananemiz Eylul, ekim gibi yine gelecek insallah. simdiden "gelirken getirilecekler listesi" ne girdi:)
sevgiler

defne naz dedi ki...

Seyhan ve Süreyyacığım ;eminim sizde okuyunca çok seveceksiniz. Bütün serileri çok güzel. Çizgi filmini unutmayın:))

Modavesaire dedi ki...

çocuk kitaplarında görsellik de çok önemlidir.. kaliteli, özgün çizimi ve konusu ile çok beğendim ben de.. 100 e yakın kitabım var arşiv oluşturdum, eğer karşıma çıkarsa bu kitabı da alabilirim..:))

defne naz dedi ki...

modavesaire ben piyasa da bulamadım. Ancak internet üzerinden buldum. İyi okumalar:))